Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Ruud
wat een beleving om dit op de achtergrond via jullie verhalen mee te mogen maken . Ik hoop dat jullie nog een paar mooie dagen mogen beleven . stoer hoor om in dat koude water te zwemmen.
Groetjes Piet en Bernedette.
hallo pelgrims,
ja, zo worden jullie ook genoemd! via tv en radio proberen wij op de hoogte te blijven van jullie belevenissen. GSM-contact is nogal mager! vooral tv geeft een aardig beeld. vanmorgen(zondag) op de bank met een beschuitje en thee naar de samenvatting van de avondwake en ochtendmis gekeken. wat een immens groot terrein hebben jullie met z'n allen gevuld. jammer voor ons dat er niet veel beelden van de jongeren waren, het was vooral de paus die in beeld kwam.
wat is de rest van jullie programma? probeer nog eens wat bij te werken op je weblog.
kus voor alle providers.
anca en aad